Haberler
YEŞİLHİSAR MİLLET BAHÇESİNDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI YAPILDI


Yeşilhisar Millet Bahçesinin yamaçlarında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ağaçlandırma çalışmasına başlandı.

Programa Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Park Ve Bahçe Daire Başkanlığı çalışanları, Yeşilhisar’dan ise Kaymek kursiyerleri ve öğrencilerin katılımıyla ağaçlandırma yapıldı.

Katılımcılara ve yapılan çalışma için Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Başkan Taşyapan “ Millet Bahçemizi geçtiğimiz yıl 29 ekimde halkımızın hizmetine sunmuştuk yazın serinleme noktası olan millet bahçemiz halkımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bizlerde buranın çevresinin ve yamaçlarının ağaçlandırma çalışmasını belli program aralığında Büyükşehir Belediyemizin desteği ile başlattık. İnşallah ilçemizin ismine yakışır şekilde Millet Bahçemizin yeşillendiğini fidanların büyüdüğünü ilerleyen süreçte göreceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı
Eklenme Tarihi : 13 Kasım 2023 - 797 kez okundu.
Diğer Haberler