TBMM KOMİSYONUNDAN İLÇEMİZE ZİYARET
Orman ve Su İşleri eski Bakanı, TBMM Küresel İklim Değişikliği Komisyon Başkanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ve beraberindeki Milletvekilleri ilçemiz Ovaçiftlik mahallemizde bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkı Kuş Cennetini ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM, Yahyalı İlçe Kaymakamı Yunus Emre ALTINER ve Belediye Başkanı ESAT ÖZTÜRK ile birlikte ziyarete eşlik ettiler.
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU’na, ilçemiz için elzem olan Develi 2. Merhale kapalı sulama sistemi (Yeşilhisar Ovası) ile ilgili dosyayı teslim etti. Ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na ve TBMM komisyonuna ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımızı iletiyoruz.
Eklenme Tarihi : 13 Temmuz 2021 - 329 kez okundu.