MAHALLE MUHTARLARIMIZ İLE İFTAR SONRASI TOPLANTI YAPILDI

Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali ALTINTAŞ, Protokol üyeleri ve Mahalle Muhtarlarımız düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Her ay düzenli olarak yapılan Muhtarlar Toplantısı bugün Belediyemiz ve Kaymakamlığımız tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde gerçekleştirildi.
Yemekten sonra konuşma yapan Belediye Başkanımız; ‘’35 Mahallemizin Muhtarlarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. İlçe merkezimizde ve Kırsal mahallelerimiz de hizmetlerimize destek olan, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran, kıymetli Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bugün iftar sofrasında bir araya gelerek, Ramazanın huzur ve bereketini birlikte paylaşıyoruz" dedi.
Eklenme Tarihi : 22 Nisan 2022 - 577 kez okundu.