İLÇEMİZE TURİZMCİLERDEN ZİYARET
İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından 55 kişilik Turizm, Seyehat ve Otel Sahiplerinin katılımlarıyla Erdemli ve Soğanlı Vadilerimize ziyaret gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Dr. Şükrü DURSUN, TÜRSAB Erciyes Bölge Temsil Kurul Başkanı Sayın Ali Emre MART, Kayseri Seyehat Acentaları birliğine bağlı 55 kişilik Turizm ve Otel Sahiplerinin katılımıyla ilçemizdeki Erdemli ve Soğanlı vadilerinde turizmi canlandırma ve tanıtma adına ziyaretlerde bulundular.
Bölgemizde bulunan turizm değerlerinin tanıtılması, geliştirilmesi ve turizm yatırımcılarının bölgeyi tanıması adına yapılan bu organizasyonda, İl Kültür Turizm Müdürümüz başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız
Eklenme Tarihi : 2 Kasım 2020 - 411 kez okundu.