Haberler
İLÇEMİZDE ŞEKER PANCARI HASAT ZAMANI
İlçemizde düzenlenen Pancar Alım Kampanyasına, Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, Pancar Bölge Müdürümüz Sayın Barış KOCA, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Salih BEKTAŞ, Ziraat Odası Başkanımız Sayın Hamza İKİZ, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Sayın Ömer GÜNGÖR, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa ÇEÇEN, MHP İlçe Başkanımız Sayın Yahya SÜMER ve Kıymetli çiftçilerimiz katıldı.
Tarlada hasada katılan Belediye Başkanımız;
"Bugün düzenlenen kampanyanın iki önemli tarafı var, bir tarafta alın teriyle toprağı işleyerek tohumdan şeker pancarını üreten çiftçilerimiz, diğer tarafta çiftçilerimizin ürününü burada alıp emeğini paraya, verime ve üretime dönüştüren Şeker Fabrikamız var.
Kıymetli çiftçilerimiz; Şeker pancarı üretimi ilçemiz için önemli bir geçim kaynağıdır, Tarlada verdiğiniz emeğin neticesini alacağınız bir pancar kampanyası daha başlamış bulunmaktadır. Bir yıla yakın zaman boyunca, düzenli ve hassasiyetle yetiştirdiğiniz bu ürünlerin size bolluk ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyor, Pancar alım kampanyamızın ülkemize, ilimize, ilçemize ve tüm çiftçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Eklenme Tarihi : 17 Ekim 2020 - 478 kez okundu.
Diğer Haberler