İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA PORGRAMI KÖŞK PARK SOSYAL TESİSLERİNDE DÜZENLENDİ.
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Kaymakamımız Fatih BAYRAM, İlçe protokolü, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla ilçemiz Köşk Park Sosyal Tesislerinde bayramlaşma programı düzenlendi. Katılımcılarla bir araya gelen başkanımız; "Bu bayramda bayramlaşacağız ancak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalıyız. Bu kurallara uyarsak bayramlarımızı geçmişte olduğu gibi kısıtlamasız bir şekilde idrak edebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını bir kez daha tebrik ediyor, Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi. Ardından İlçe Kaymakamımız Fatih BAYRAM ile birlikte halkımızın huzuru ve güvenliği için görevleri başında olan Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, İtafiye Amirliği personellerini ve İlçe Devlet Hastanemizi ziyaret ederek yatan hasta ve yakınlarının bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi.
Eklenme Tarihi : 21 Temmuz 2021 - 356 kez okundu.