İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 6 ADET AKÜLÜ ENGELLİ ARACI HEDİYE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Müftümüz Mehmet YÜREK ile birlikte, ilçemizde yaşayan bedensel engelli vatandaşlarımıza akülü araç desteğinde bulundu.
Başkanımız Halit TAŞYAPAN; "Vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılmasını kolaylaştırmak ve tüm engelleri birlikte aşmak adına, yurt dışında yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizinde katkısıyla, bugün vatandaşlarımıza akülü araç hediye ediyoruz. Bize ulaşan ihtiyaç sahiplerine, imkânlarımız doğrultusunda yanında olmaya, onlara destek olmaya gayret ediyoruz. Engelli vatandaşlarımız belediyenin, devletinin yanında olduğunu hissetmeli. Sosyal devlete, medeni devlete, güçlü devlete yakışan budur. Kullanımı rahat, kendilerini yormayacak şekilde dizayn edilmiş olan bu akülü araçlar onların yaşamını kolaylaştıracak. İnşallah tüm engelleri birlikte aşacağız. Kendilerine hayırlı olsun güle güle kullansınlar" dedi.
Eklenme Tarihi : 7 Şubat 2022 - 982 kez okundu.