Dezenfekte Çalışmaları İlçemizde Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Kamu kurum ve kuruluşlar, Camiler, muhtarlıklar, toplu taşıma araçları ve halkımızın yoğun kullandıkları alanların dezenfekte edilmesinin ardından şimdi ise otobüs durakları, parklardaki bank ve kamelyaların dezenfekte işi devam ediyor. Mahalle ve sokak aralarında ise Belediyemize ait aracımız seyir halinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçemizde yaşayan ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan ihtiyaç sahibi büyüklerimize ulaşarak, temel ihtiyaçlarını karşılayıp evlerine teslim etmeye devam ediyoruz. Bizim medeniyetimiz; Yaşlıları Evin Bereketi, Cenneti Kazanmanın Vesilesi ve Evin Rahmet kaynağı olarak görür. Allah tüm büyüklerimize sağlıklı hayırlı ömürler versin.

Eklenme Tarihi : 25 Mart 2020 - 548 kez okundu.