"BUGÜN FİDAN, YARIN NEFES" PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda fidan dikimi, Yeşilhisar Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Misafirhanesi çevresinde gerçekleştirildi. 11 Kasım saat 11.11 de başyalan etkinliğe Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Kaymakamımız Ahmet Ali ALTINTAŞ, İlçe protokolümüz ve öğrencilerimiz ile birlikte katıldı.
Başkanımız; "Yeşilin her tonuyla Toprağa Hayat, Canlılara Nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliği, gelecek nesillerimiz için yurdumuzun daha sağlıklı ve yaşanabilir olması amacıyla uygun görülmüştür. Geleceğe Nefes Ol sloganıyla bizde fidanlarımızı diktik. Fidanlar toprakla buluşsun, geleceğimize nefes olsun diyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Eklenme Tarihi : 11 Kasım 2021 - 490 kez okundu.