Haberler
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, Başkan Yardımcımız Fatih TANŞU ve Birim Müdürlerimiz ile birlikte, İlçemiz Kadın ve Gençlik Merkezinde düzenlediğimiz iftar sofrasında Belediye Personellerimiz ile bir araya geldi.

İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Başkanımız;
“Öncelikle değerli personellerimize, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet etmek ve güzelleştirmek adına gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz.
Bir şehir ne kadar yaşanabiliyorsa, insan da o derece mutlu olur. Şehir ne kadar güzelleşirse oradaki hayat ve insanların hayatı da o kadar güzel olur. Bu sebeple belediyecilikte yapılan en ufak bir iş bile görülmeyeceğini düşündüğünüz bir ayrıntı bile çok kıymetli ve değerlidir. Belediyeciliğin asıl gayesi halkın memnuniyetinin sağlanmasıdır. İlçemizde ki bu 3 yıllık başarıda hepinizin emeği var. Bu vesileyle, Özverilerinden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, daha güzel bir "Yeşilhisar" için Yeşilhisar Belediyesi olarak durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Eklenme Tarihi : 29 Nisan 2022 - 678 kez okundu.
Diğer Haberler