BELEDİYE BAŞKANIMIZ HALİT TAŞYAPAN KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE EMANET ETTİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, başkanlık makamını Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Efe Semerci ve İsmail Buğra Karlı’ ya emanet etti.
Başkanlık koltuğunu ilk olarak Efe Semerci devraldı. Ardından devralan İsmail Buğra Karlı ise, Belediye başkanı olarak ilk ne yapmak istersiniz ? sorusuna, “Temiz Toplum - Temiz Çevre, Parkların daha çok olması ve sokak köpeklerinin düzenli olarak barınağa gönderilmesi" cevabını verdi. Daha sonra Zabıta Memurunu çağırarak, düzenli olarak yapılan temizlik çalışmları için teşekür etti.
Belediye Başkanımız Halit Taşyapan; “ Geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacak diyerek, ziyaretimize gelen Elif Esma Karaman’a, Efe Semerci’ye, İsmail Buğra Karlı’ya, Musab Kaan Akbulut’a teşekkür ederek kitap hediye etti.
Eklenme Tarihi : 22 Nisan 2022 - 552 kez okundu.