Haberler
BAŞKAN TAŞYAPAN YETİM VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İLE İFTAR YAPTI
Yeşilhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleriyle bir araya gelindi.
İlçemiz Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar programına Belediye Başkanımız Halit Taşyapan, İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali Altıntaş ile öksüz ve yetim çocuklarla aileleri katıldı.
İftar programında konuşma yapan Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, "Ramazan ayının 15'inde kabul edilen dünya yetimler günü münasebetiyle iftarımızı ilçemiz ve kırsal mahallelerinde yaşayan, öksüz ve yetim çocuklarımızla bir araya geldik. Davetimizi kabul ederek katılan ailelerimize teşekkür ederim. Dünya hayatı çeşitli imtihanlarla geçmektedir. Bunlardan bazıları da insanların sevdiklerinin erken ayrılmasıdır. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Kaymakamımız Ahmet Ali Altıntaş ise, öksüz ve yetim çocuklar ile beraberindeki aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.
Eklenme Tarihi : 16 Nisan 2022 - 562 kez okundu.
Diğer Haberler