ARAZİ YOLLARIMIZ İYİLEŞTİRİLDİ

İlçemizin ekonomisinin büyük kısmının tarıma dayalı olması sebebi ile yılın 8 ayını arazide geçiren vatandaşımız ve tarım arazilerinin sulanmasından dolayı yola taşan suların etkisi ile yoğun kullanılan arazi yollarımız kullanılamaz hale gelmişti. Belediyemiz Fen işleri müdürlüğünce tespit edilen 11 adet mevkiiye özel malzeme çekilerek yollarımızda düzenleme yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN ‘’ İlçemizde hemşerilerimizin yılın 8 ayı yoğun olarak kullandığı arazi yollarımız tarım arazilerinin sulanma zamanında yola taşarak çukurlar oluşturmuş ve kullanılamaz hale gelmişti. Fen işleri müdürlüğümüzce geçtiğimiz günlerde bilhassa araziye inerek sıkıntılı olan mevkileri tespit ettik. Hemen ertesi gün ise hafta sonu tatilleri ve gece gündüz demeden vardiyalı sistem şeklinde işimize başlayarak kısa süre içerisinde 30 kilometrelik 11 adet mevkiiye kamyonlarla özel malzeme çekilip, greyderler ile düzenlemesi yapılıp silindir ile sıkıştırıldı. Halkımızın bu konuda çok sıkıntılar çektiğini gördük ve bu isteklerini göz ardı edemezdik Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla çalışıp arazi yollarımızı halkımızın hizmetine sunduk tekrardan ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum ‘’ şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi : 30 Temmuz 2019 - 523 kez okundu.