Ağustos Ay'ı Meclis Toplantısı Yapıldı
Ağustos Ay'ı Meclis toplantısı Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN Başkanlığında Belediyemiz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

1- Kılcan Mahallesinden arsa talebi İmar Komisyon raporu görüşülmesi.

2- Şartlı Bağış İmar Komisyon raporu görüşülmesi.

3- Musahacılı Mahallesinden arsa talebi İmar Komisyon raporu görüşülmesi.

4- İlçemiz Kovalı Mahallesinde arsa talebi İmar Komisyon raporu görüşülmesi.

5- Musahacılı Mahallesi mera parseli vasıf değişikliğinin görüşülmesi.

6- İlçemiz Kılcan Mahallesi mezarlık yeri mera parseli vasıf değişikliğinin görüşülmesi.

7- İlçemiz Kılcan Mahallesi arsa satın alma talebi görüşülmesi.

8- Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında işbirliği protokolü yapılması için yetki alınması.

9- İlçemizde bulunan maden stok alanı ile ilgili görüşme ve protokol yapılması için yetki alınması konuları görüşülerek oy birliği ile karar bağlandı.
Eklenme Tarihi : 5 Ağustos 2019 - 191 kez okundu.