58. Kütüphaneler Haftası Kutlandı
Belediye Başkanımız Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamımız Ahmet Ali ALTINTAŞ ve protokol üyelerimizle birlikte, “58. Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında, İlçemiz Halk Kütüphanesince düzenlenen programa katıldı.
En çok kitap okuyan üyelerimize hediyelerini takdim eden Başkanımız;
"Bizler, ilk emri "Oku !" olan bir dinin mensuplarıyız, bu yüzden kitaba büyük önem verilmiştir. Kitaplar geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de var olacaktır. Bilgiler artık dijital şekilde depolansa da her şeye rağmen kitapların yerini tutmayacaktır.
Bu vesileyle en çok kitap okuyan üyelerimizi tebrik ediyor, Böyle güzel bir alışkanlığın devamını diliyorum, Kitaplar en yakın dostunuz olsun” dedi.
“58. Kütüphaneler Haftası” dolayısıyla programda emeği geçen Kütüphane görevlilerine ve yetkililere teşekkür ediyoruz.
Eklenme Tarihi : 29 Mart 2022 - 540 kez okundu.