BELEDİYEMİZ'DEN İMAM HATİP ORTAOKULU'NA KİTAP DESTEĞİ

Belediyemiz tarafından imam hatip ortaokulu kütüphanesine roman, öykü, hikaye vb çeşitli türlerde 275 adet kitap hediye edildi. Kitap teslim programında İmamhatip Ortaokulu´nu ziyaret eden Belediye Başkanımız, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÜNAL, Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Özgür ÖZDEMİR ve Okul Müdürü Abdullah BURGU tarafından karşılanan Başkanımız okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldı.
Belediye olarak eğitime ve eğitimcilere önem verdiğini dile getiren Başkanımız, gelecek nesillerin faydalı bireyler olması için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde öğretmenlere önemli görevler düştüğünü hatırlatarak kendilerinin de eğitime gereken desteği vererek eğitimcilere yardımcı olacaklarını belirtti. Okul Kütüphanesini inceleyen ve hediye edilen kitapları okuyacaklarına dair öğrencilerden söz alan Başkanımız yaptığı konuşmada; Kütüphaneniz hayırlı olsun. Okul müdürümüz bizden kitap talep etmişti, gerçekten güzel kitaplar seçmiş kendisine teşekkür ediyorum. Kıymetli öğrenciler hayatta öğrenmenin en güzel yolu okumaktır. Günümüzde internet telefon vs vasıtasıyla da bir takım bilgilere ulaşıyoruz, bunlarda günümüzün ihtiyacı ama gerçekten okumak kitaba dokunmak farklı bir duygu. Bu kitaplar gerçekten özel seçilmiş kitaplardır. İnsanın kültürüne milli ve manevi duygularına katkı sağlayan kitaplardır. Belediye olarak Eğitim noktasında sürekli sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Değerli öğrenciler Hayallerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin. Sizler, geleceğimizin teminatısınız. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek, ailenize, ilçenize, ilinize, devletinize ve inancınıza bağlı bireyler olarak bu ülkenin yönetiminde hak sahibi olmak için elinizden geleni yapmanız lazım. Bizler, hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Sizler de hep bir gayret içerisinde olacaksınız” dedi. Milli Eğitim Müdürü ve Okul İdaresi Başkanımız’a kütüphaneye yapılan bu anlamlı destek dolayısıyla teşekkür ettiler.

• BELEDİYEMİZ'DEN İMAM HATİP ORTAOKULU'NA KİTAP DESTEĞİ